Känslor, en drinkmix som tar flera hundra år att förstå sig på

Jag vet inte vart den kom ifrån, denna nedstämdhet... Jag bara känner mig tom och ledsen, vill att tårarna ska rinna ner för mina kinder, eller, så kanske jag bara vill ha dig här. Det är en konstig känsla som jag inte kännt på länge. Jag har inte saknat den, men jag har saknat dig. Eller?

AHHH!! Jag kan inte få bukt på det här, ska städa mitt rum till uppryckande musik nu. Hoppas det hjälper.

Namnbetydelse

Jag sökte på mitt namn på google alldeles nydligen och hittade på första sidan en site som hette "whitepages.com", antar att det är USA's version av vårat gula sidorna. Där fanns iallafall personer som också heter Sandra Norin. Och jag fick där reda på betydelsen av mitt efternamn, någonting som jag inte haft en aning om innan.

Citat från "whitepages.com"; "Sandra (female) Short form of Alessandra, the Italian form of Alexandra. A major influence in establishing this as a common given name in the English-speaking world was George Meredith's novel Sandra Belloni (1886), originally published as Emilia in England (1864); the heroine, Emilia Sandra Belloni, is a beautiful, passionate young singer."

 

Har också hört att det betyder människornas beskyddare men det står inte med här.

 

"Norin Swedish: ornamental name composed of the elements nor ‘north’ + the common surname suffix -in, derived from Latin -inius ‘descendant of’."


Så mitt betyder i princip människornas beskyddare från norr. Kul att veta. :) Haha

 


Will it snow for christmas?

Jag har faktiskt som jag tidigare sagt börjat se ett koreanskt drama. Som jag verkligen har blivit helt kär i. Men jag har hitills bara lyckats ladda ner 4 avsnitt på cirkus en timme och tio minuter var, men jag tror att det egentligen finns 8 eller 10 avsnitt ute men allt är inte textat, och jag har ju inte pluggat någon koreanska. Det enda ordet jag kan, utifrån att ha sett dessa 4 avsnitt är det frekvent använda ordet "oppa" vilket verkar betyda storebror. Hehe ^^'



Titel: Keuriseumaseue Nooni Olkkayo (Will it snow for christmas?)
Genre: Melodrama, Romantiskt drama
Sändningstid:
2 December 2009 - 28 Januari 2010
Antal episoder: 16

Serien handlar om Cha Kang Jin och Han Ji Wan som träffas genom att Cha Kang Jin börjar på hennes skola. Han Ji Wans pojkvän har blivit stulen av en av de allra populäraste tjejerna i skolan men hon har nu dumpat honom för att kunna vara tillsamans med Cha Kang Jin. Detta gör Han Ji Wan otroligt arg och hon bestämmer sig för att få honom att bli intresserad av henne för att sedan dumpa honom, så att den populära tjejen får smaka på sin egen medecin.
Men kan man verkligen förföra någon utan att tillslut bli intresserad själv? En del saker sker men i slutändan lämnar Han Ji Wan Cha Kang Jin och de träffas sedan 8 år senare. Men Han Ji Wan låtsas om att hon inte vet vem Cha Kang Jin är.

Ett stort plus är ju också att Go Soo spelandes Cha Kang Jin (den äldre) är enormt stilig. Den tredje bilden uppifrån och ner. ;)

(Jag har inte sett klart dramat men kommer nog inte skriva en liknande sådant här inlägg när jag är klar, känns lite onödigt)

Uppladdad 2010-01-16

Uppladdad 2010-01-16

Uppladdad 2010-01-16

Att sova eller inte sova

Jadu... Nu sitter jag här, trött men samtidigt inte på humör för att sova. Jag har tvättat bort allt smink och borstat tänderna. Hade inga linser i idag för att jag känner mig aningen krasslig och man då inte ska ha linser på sig. Så, jag är redo för sängen, bara att dra av sig kläderna.

Men internet har varit enormt segt idag och därför håller datorn fortfarande på med en nerladdning som jag startade långt tidigare idag. Ska jag skita i den och därmed behöva börja om med den pånytt imorgon, ska jag stanna uppe och vänta på den eller ska jag sova med datorn på? Vilket jag faktiskt gjort ett antal ggr. det senaste och det är inget att rekommendera då iallafall jag får svårt att sova med den snygga skärmsläkaren på, som mitt i natten kan ses som ganska irriterande.

Idag har jag inte gjort mycket, varit i skolan, stannade till matten trots att jag fick vänta i cirkus två timmar, känner mig stolt. (y) Kom sedan hem efter en ganska glad och skön promenad i solen för att tanka in en intervju på datorn och sedan se på en film som jag laddade ner för ett par dagar sedan. Den var ganska underlig... Återigen en japansk film som hette "Last quarter of the moon". Kände inte riktigt att jag gillade den trots att vissa delar var helt ok.

Just nu håller datorn som sagt på att ladda ner, ett koreanskt drama som heter "Will it snow for christmas?". Ska bli intressant att se då jag väldigt sällan ser asiatiskt som inte är japanskt.

Men, men... Detta kanske blev ett ganska onödigt inlägg men behöver döda lite tid i väntan på nedladdningen, nu är det bara 32 minuter kvar. Kommer nog hålla mig uppe ändå.

Godnatt!

Grattis kungen

Grattis Elvis! Grattis på födelsedagen!

Om du fortfarande levt hade du varit 75 år iår. Grattis till dig. :)
Jag såg precis slutet på ett program på tv8. Tror att det var en av hans konserter från 1970 i Las Vegas eller någonting sådant och han var fantastisk, verkligen. Han var kungen av rock and roll! <3
Skrattade dock lite åt hur många fangirls han kysste i publiken, haha. Men, jag måste erkänna att jag faktiskt inte skulle ha någonting emot att bli kysst av Elvis så, jag kanske inte ska säga någonting. Haha ^^

Grattis åter igen! :)

Uppladdad 2010-01-08

RSS 2.0